Onze missie

Wij lanceren jouw merk op Amazon en helpen je jouw internationale ambities te realiseren

Wie wij al hebben geholpen

Wij lanceren jouw merk op Amazon

Hét online marketingbureau voor het verkopen op amazon

Al bijna 15 jaar helpen wij Nederlandse bedrijven met het verkopen op Amazon en de online marketing die daar bij komt kijken. Als je wil starten met verkopen op Amazon zijn er verschillende zaken waar je rekening moet mee houden. Met ons team van specialisten beschikken we over ervaring in verschillende domeinen. We begeleiden onze klanten van opstart tot en met uitbouw van een succesvolle online verkoop via Amazon.

Verkopen via Amazon vereist serieuze marketingskills. Je kunt niet zonder een doordachte SEO-strategie en het slim adverteren van je producten. Het is belangrijk dat je jouw merk sterk positioneert en dat je producten optimaal vindbaar zijn op Amazon. Optimaliseer daarom continu jouw aanpak om de zichtbaarheid en het succes te vergroten. Wij helpen je hierbij.

Het algoritme van Amazon berekent per zoekopdracht welk product bovenaan komt te staan. Dit algoritme is een samenspel tussen productinformatie, kans op omzet en klanttevredenheid. Producten met een goede omschrijving, die vaak verkocht worden (bestsellers) en met veel goede reviews ranken het hoogst. Verrijk je producten met afbeeldingen, video etc. om zowel je conversie als vindbaarheid te verbeteren. Alles draait om tevreden klanten en reviews. 

Ons eigen ontwikkelde tool: ProfitWiser

De Amazon marketingtool

ProfitWiser is een online marketingtool die het managen en optimaliseren van jouw assortiment in diverse landen eenvoudiger en effectiever maakt. De kracht van ProfitWiser is de combinatie van Amazon data met jouw winstgevendheid in één dashboard. ProfitWiser geeft realtime inzicht in de werkelijke winstgevendheid van elk product en van je advertentiecampagnes. Bovendien kun je zelf via de tool direct actie ondernemen op het gebied van SEO en SEA. Met de technologie van ProfitWiser weet je altijd aan welke knoppen je moet draaien.

Onze helden

Meet the team

Ons Amazon team staat voor jou klaar! samen lanceren we jouw merk op Amazon.

Work hard, play hard

Wil jij ons team komen versterken?